REX-SAN Kft. szolgáltatásai


Szakorvosi rendelés

A szakorvosi rendelésen lehetőség van a tanácsadáson kiválasztott TB támogatott termékek felíratására illetve nem támogatott termék esetében egyedi méltányossági kérelem elindítására. Szakorvosaink az ortopéd technikus és a szaktanácsadó kollégával közösen segítik a rehabilitációt.

Érdeklődni lehet a 00 36 20 593 9733 telefonszámon.


Kerekesszék szerviz

Szakszervizünk az általunk forgalmazott standard és aktív kerekesszékek, mopedek és elektromos kerekesszékek szervizelését vállalja. A 12 hónapos garanciaidő után a kihordási idő végéig receptre is javítható a gyógyászati segédeszköz.

 Érdeklődni lehet Fodor Attila szervíz technikusnál 00 36 20 371 3119.


Ortopédiai műhely

Cégünk vállalja egyedi méretvételezés alapján készült protézisek, fűzők és ortézisek gyártását. Ortopéd technikus kollégánk több évtizedes tapasztalatával segíti az eszköz kiválasztását, különös gondot fordít arra, hogy minden páciens a számára legmegfelelőbb gyógyászati segédeszközt kapja.

 Érdeklődni lehet Gergely János ortopéd műszerésznél 06 20 213 9165.


Méretvételezés, tanácsadás

A kerekesszékek, mopedek felírása és rendelése előtt, igyekszünk lehetőséget biztosítani a gyógyászati segédeszköz kipróbálására. Az eszközök használatáról, a különböző technikai paraméterekről mindig tájékoztatjuk a felhasználót és annak családtagjait. A megfelelő gyógyászati segédeszköz kiválasztása számunkra kiemelkedően fontos.

Érdeklődni lehet a iroda@rexsan.hu e-mail címen.