Új termék

Szalagos bokarögzítő

  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XXL

Alkalmazás

A Szalagos bokarögzítő bokaízületi gyulladás, enyhe szalaghúzódás, rándulás konzervatív kezelésére alkalmas. Egyenletes nyomást és tartást biztosít a boka számára. Megtartja a meleget, ez megnöveli a véráramlást a sérült területen és emellett elősegíti a természetes gyógyulást és kényelmet. Az izmokra és ízületekre tett melegítő hatás növeli a szalagok rugalmasságát, így segít megelőzni a további sérüléseket.

Használati útmutató

A termék záródása tépőzárral történik. A talp felől a boka felé széles gumipánt van rögzítve, mely keresztben tépőzárral fogható össze. Ügyeljünk, hogy a gumiszalagot folyamatosan feszítve tekerjük 8-as alakba boka körül. A termék könnyen kezelhető, viselése nem okoz allergiás bőrpanaszokat. A termék nem rendeltetés szerinti használata esetén hátráltatja a beteg gyógyulását.

Tisztítás

A mosás 40°C -nál nem melegebb vízben semleges mosószerrel, csak kézzel történhet. Alaposan ki kell öblíteni, mert a mosószer maradék bőrirritációt okozhat. Öblítés után kiterítve alaposan meg kell szárítani. Vasalni, centrifugálni, fűtőtesten szárítani tilos.

Méret

Méret

Boka felett

Boka   

Sarok átló

Lábfej

1

22 cm

20 cm

16 cm

20 cm

2

24 cm

22 cm

18 cm

21 cm

3

26 cm

24 cm

17 cm

22 cm

4

28 cm

26 cm

18 cm

22 cm

5

32 cm

28 cm

18 cm

24 cm
Javasolt kihordási idő 12 hónap
TB támogatott Nem
Közgyógy. támogatott Nem

24 másik termék ugyanebben a kategóriában