Önhajtós kerekesszékek

A kerekesszék járásra képtelen vagy önállóan korlátozottan mozgásképes Pácienseknek ajánlott eszköz. A standard kerekesszékek elsősorban időskori, átmeneti vagy intézeti ellátásra és alacsonyabb aktivitású szintű Pácienseknek javasoltak. Használatuk elsősorban beltéren ajánlott, de korlátozottan kültéren is lehetséges. A standard kivitelű kereke...

A kerekesszék járásra képtelen vagy önállóan korlátozottan mozgásképes Pácienseknek ajánlott eszköz. A standard kerekesszékek elsősorban időskori, átmeneti vagy intézeti ellátásra és alacsonyabb aktivitású szintű Pácienseknek javasoltak. Használatuk elsősorban beltéren ajánlott, de korlátozottan kültéren is lehetséges. A standard kivitelű kerekesszékek általában acél szerkezetűek, jól terhelhetők, de viszonylag súlyosak.

A könnyű kerekesszékek kivitelükben hasonlítanak a standard kerekesszékekre, de könnyebb alumínium és kompozit részeket tartalmaznak, bővebb beállítási lehetőségekkel rendelkeznek.

Kínálatunkban megtalálhatók a legegyszerűbb RS-50 kerekesszékek, a kellően erős kivitelű Atlas Lite kerekesszékek és az Invacare Action 1NG kerekesszékek, melyek már-már túlmutatnak a sztenderd kategórián.

Egyre több embert érint a túlsúly problémája, főleg igaz ez akkor, ha az állapotváltozás miatt valaki a megszokottnál kevesebbet tud mozogni. Nekik sokszor nem elegendő a sztenderd kategória méretváltozata, hanem nagyobb, erősebb kerekesszékre van szükség. Különböző típusok Invacare Action 4 NG Heavy Duty 160 kg-ig, 60 cm ülésszélességgel, Rea Azalea ápolási szék 180 kg-ig, Invacare Topaz kerekesszék akár 275 kg-ig, 76 cm-es ülésszélességgel.

Több

Önhajtós kerekesszékek  2 termék van ebben a kategóriában.

Mutasd 1 - 2 a 2-ból
Mutasd 1 - 2 a 2-ból